Norra Nibble

Trött på dålig uppkoppling, dyra månadsavgifter och surf som tar slut?
Nu har ditt område chansen att investera i ett snabbt och stabilt stadsnät i världsklass. Håll utkik i din brevlåda efter information.

Gå till nästa section

Nytt i området

14 december
Vi hoppas att ni är nöjda med er anslutning och att ni kommit igång och börjat använda den. Men som ni kanske har märkt så är asfalten inte återställd på gatan där vi har grävt ner fibern. Arbetet med grävning och slutbesiktning tog längre tid än planerat samt att kylan kom tidigare än väntat så kommer vi inte att kunna asfaltera först än våren 2018 när klimatet blir varmare. Tillsvidare så kommer vi att fylla upp spåren med grus så fort vi får ett mildare väder.
Vi hoppas att ni har överseende med detta och sedan vill vi passa på att önska er en riktigt god jul och ett gott nytt år!
 
14 september
Arbetet med att ansluta er till stadsnätet pågår för fullt. Ett byggnationsbrev med tidsplan kommer inom kort att landa hos de som skickat in sitt avtal.
 
 
1 juni
Från och med vecka 24 fram till vecka 29 så kommer det att ske fräsning i gatan för att sedan kunna lägga ner fiberkabeln. Under denna period kan det förekomma buller och stök, vi hoppas att ni har överseende för detta.

Gå till nästa section

Se våra filmer ›

Vill du veta mer om hur det går till att ansluta din villa, aktivera tjänst eller vad Fibra är? då kan du klicka på våra filmer

Gå till nästa section