Sandlycke, Karlsborg och Lida

Trött på dålig uppkoppling, dyra månadsavgifter och surf som tar slut?
Nu har ditt område chansen att investera i ett snabbt och stabilt stadsnät i världsklass. Håll utkik i din brevlåda efter information.

Gå till nästa section

Nytt i området

1 juli
Vi kommer påbörja byggnation av fibernätet i Sandlycke i höst. Vi kommer också så över om det går att utöka byggnationen till grannar i området.
 
22 mars
Tillsammans med SEVAB kommer vi se över intresset och inkomna avtal i området. Så fort vi vet mer så återkommer vi med nästa steg.
 
25 februari
Just nu satsar vi på fiberutbyggnaden i ditt område. Därför erbjuder vi dig som fastighetsägare att ansluta din villa till stadsnätet via Fibra för 24 900kr!
Vi har skickat ut en broschyr där vi har samlat information om allt du behöver veta för att beställa din anslutning och hur det går till att ansluta din fastighet till stadsnätet. Vi hoppas att du som kommuninvånare ska förstå styrkan, tryggheten och friheten med att vara ansluten till ett kommunalt stadsnät — tillsammans bygger vi en bättre region och framtidens samhälle!  Avtalsvillkor, avtal och information om hur du beställer hittar du så klart i broschyren. Du betalar ingenting nu, betalningen sker först när installationen är klar och du kan börja använda din anslutning.
 
Vi hjälper dig!
Har du några funderingar så är du varmt välkommen att kontakta oss på försäljnings­avdelningen på telefon 0771–375 375 eller mejla forsaljning@fibra.se. Vi hjälper gärna till med att hitta den bästa lösningen för just dig och din bostad.

Informationsfilmer

Här förklarar vi enkelt i film hur det går till när du får fiber till fin villa, hur du installerar och hur du kommer igång, Och mycket mer.

Gå till nästa section

Se våra filmer ›

Vill du veta mer om hur det går till att ansluta din villa, aktivera tjänst eller vad Fibra är? då kan du klicka på våra filmer

Gå till nästa section