Support & driftinfo

Gå till nästa section
Kundtjänst

Problem med tjänst

Vid problem med någon av dina tjänster kontaktar du alltid i första hand din tjänsteleverantör. De hjälper dig att komma till rätta med problemet och håller i kontakten med Fibra.

Molntjänster

Komma igång

Det är superenkelt att beställa och starta upp med Fibra. Läs mer om hur du enkelt kan beställa och hur du snabbt kan koppla in och komma igång.

Inställningar

Testa din hastighet

Bredbandskollen är ett enkelt sätt för dig att mäta din internethastighet. Är den inte god få du dessutom hjälp att förbättra den.

Installation

Driftinformation

Här nedan hittar du information om planerade och oplanerade avbrott för Fibra.

Gå till nästa section

Driftinformation

Upplever du störningar i nätet men ser ingen information?
Då ber vi dig att kontakta din tjänsteleverantör för att göra en felanmälan.
För att kontakta din tjänsteleverantör så kan du antingen fylla i formuläret nedan eller klicka här för att hitta mer information.

Avslutade händelser

 • Driftstörning Hallstahammar

  Senast uppdaterad: 10:37, juli 5, 2019

  På grund av ett kabelbrott i Hallstahammar så framkommer det störningar på Trädgårdsgatan 4, Trädgårdsgatan 6 och Trädgårdsgatan 8. Vi har just nu personal på plats för att åtgärda felet. Det finns för tillfället ingen uppskattad tid när detta kommer att vara åtgärdat.

  Åtgärdat
 • Underhållsarbete Hallstahammar

  Senast uppdaterad: 15:06, juli 2, 2019

  I samband med ombyggnation på Näslundskolan så pågår just nu ett underhållsarbete för att koppla om somliga kunder. Detta kommer att medföra störningar för berörda adresser som ni finner nedan. Planerad klartid för detta är kl. 16:00 idag, 02/07.

  Åtgärdat
 • Kabelarbete Usterstavägen, Hallstahammar

  Senast uppdaterad: 16:25, juni 25, 2019

  I samband med ombyggnation på Näslundskolan så pågår just nu ett arbete att flytta kunder som sitter kopplade i skolan. Detta kommer att medföra störningar för berörda kunder. Vi räknar med att arbetet kommer pågå tills kl. 16:00.

  Åtgärdat
Gå till nästa section

Kontakt

Vill du komma i kontakt med oss på Fibra?
Klicka här!

Fibra - Stadsnät i Svealand AB 2015