Takthöjden

Trött på dålig uppkoppling, dyra månadsavgifter och surf som tar slut?
Nu har ditt område chansen att investera i ett snabbt och stabilt stadsnät i världsklass. Håll utkik i din brevlåda efter information.

Gå till nästa section

För mer information, kontakta ansvarig säljare Carin Johansson på tel 021–39 52 59  eller e-post carin.johansson@fibra.se
Du kan också kontakta vårt kundcenter på tel 0771-375 375 eller e-post info@fibra.se

Nytt i området

17 april
Arbetet med era fiberanslutningar fortskrider enligt plan och större delen av arbetet är färdigställt. Just nu avvaktar Eskilstuna Energi och Miljö tillstånd från markägare för att kunna mata fram fiber till området. När detta är klart kan era anslutningar kopplas på. Vi återkommer med information om beräknad driftsättning.
 
12 mars
Arbetet med att ansluta Takthöjden har gått snabbare än förväntat och Eskilstuna Energi och Miljö har kunnat frigöra resurser för att göra klart era anslutningar redan under april. När din anslutning är driftsatt och färdig att använda kommer du att få ett välkomstbrev som beskriver hur du går tillväga för att beställa de tjänster du vill ha.
 
8 jan
Denna vecka startar schaktarbetet i området. Som ni förstår ligger vi något efter jämfört med den kommunicerade tidsplanen men slutdatum för drift är inte förändrad.
 
28 nov
Schaktning i området pågår från vecka 49 och fortlöper i ca två veckor. Efter det tar fiberarbetet vid.

27 oktober
Samtliga ingrävningspunkter är nu uppmarkerade, under kommande vecka så kommer skydsslangen att lämnas av på din tomt.
 
20 oktober
Ett brev innehållandes bygginformation och tidsplan är på väg hem till dig som skickat in ditt avtal. Du hittar också brevet nedan bland material att ladda ner.
 
9 oktober
Uppdatering för området. Planeringen för utbyggnation pågår och byggnationsbrev kommer att skickas ut inom kort. Vid ev frågor eller funderingar, kontakt kundrcenter eller ansvarig säljare.
20 September
Vi kommer att bygga ut Fibra till Takthöjden! Intresset för Fibra har vart stort  och många har skickat in sitt avtal och för attansluta sig. Vi kan glädjande nog meddela att vi har fått in tillräckligt många avtal för att en byggnation ska vara genomförbar!
 
Just nu jobbar vi med att planera och projektera byggnationen tillsammans med våra entreprenörer. Vi återkommer med ytterligare information och tidplan så snart vi kan. I samma material får du information om ingrävningspunkt, grävning på tomt och installation i din fastighet.
 
18 september
Kampanjen är nu avslutad och vi kommer påbörja sammanställningen av projektet. Vi återkommer så snart som möjligt med besked om byggnation.
 
17 augusti
Vi har bekräftat att det ligger rör till området sedan tidigare. Dock så måste det ändå schaktas till varje hushåll för att kunna färdigställa nätet. Nätägaren ligger sedan tidigare ute med kostnaden för det befintliga röret, därav kan vi inte sänka priset på din anslutning. Nya avtal skickas inom kort till dig som bor i takthöjden.
 
7 Juli
Det har kommit till vår kännedom att det finns befintlig kanalisation i området. Vi håller just nu på att se över detta och återkommer med vidare information så snart vi kan.
 
4 juli
På torsdag 6 juli bjuder vi in till informationsmöte gällande området Takthöjden. Mötet äger rum i Eskilstuna Energi & Miljös lokaler på Kungsgatan kl 18.00. Välkommen!
 
2 juli
Ett avtalspaket med ett erbjudande om stadsnätsanslutning är just nu på väg hem till dig, så håll utkik i din brevlåda!

Gå till nästa section

Se våra filmer ›

Vill du veta mer om hur det går till att ansluta din villa, aktivera tjänst eller vad Fibra är? då kan du klicka på våra filmer

Gå till nästa section