Tingstuhöjden

Nu kommer ditt kommunala stadsnät till dig som bor i Tingstuhöjden. Just nu har du chansen att ansluta din fastighet till kampanjpris 19 900kr.

Gå till nästa section

Nytt i området

17 september
Schaktning har påbörjats i området.

17 augusti
Vissa anslutningar kan komma att bli försenade. Vi återkommer med mer information.
 
13 november
Ett byggnationsbrev med mer information och en tidsplan för din anslutning kommer inom kort att landa i din brevlåda.
 
5 september
Intresset för Fibra har vart stort i Strängnäs och det är många som valt att skicka in sitt avtal. I vissa delar av Strängnäs så är arbetet med att ansluta villor redan igång.
 
Just nu så håller vi på att samla ihop alla inkomna avtal för att få en helhetsbild över Strängnäs för att kunna planera den kommande byggnationen. Tillsammans med SEVAB så kommer vi att ta fram en byggplan och återkomma senare under hösten om när vi kommer kunna påbörja arbetet i just ditt område.
 
14 augusti
Nu förlänger vi kampanjerbjudandet så att du som många andra i Strängnäs ska få möjligheten att ansluta dig till ditt egna stadsnät. Fibra planerar tillsammans med SEVAB att bygga ut det kommunala stadsnätet till alla som vill ansluta sin bostad i ditt område.
 
10 maj
Vår nätägare SEVAB har gett beskedet att oavsett hur många fastighetsägare som vill ansluta sin fastighet i ditt område så kommer utbyggnationen av stadsnätet att bli av. Du behöver alltså inte vara orolig att för få av dina grannar ska vara intresserade av en anslutning. Vill du ansluta din fastighet så kan vi ansluta den! För att beställa din stadsnätsanslutning skriver du under det bifogade avtalet och returnerar det till oss innan 20 juni 2017.

Gå till nästa section

Se våra filmer ›

Vill du veta mer om hur det går till att ansluta din villa, aktivera tjänst eller vad Fibra är? då kan du klicka på våra filmer

Gå till nästa section