Framtiden stavas fiber!

Nu erbjuder vi dig som fastighetsägare på Trollebo 2 att ansluta din villa till stadsnätet via Fibra, ditt lokala fibernät! Ett avtalspaket kommer att landa i din brevlåda under vecka 12
 
För mer information, kontakta ansvarig säljare Tobias Lilja på
e-post tobias.lilja@fibra.se
Du kan också kontakta vårt kundcenter på tel 0771-375 375 eller e-post info@fibra.se

Vad händer?

Grattis till din befibrade bostad!
Nu kan du välja bland många leverantörer för att hitta den bästa lösningen för just dig och din familj gällande TV, internet och telefoni. Klicka HÄR för att beställa tjänster. Vill du läsa mer om hur enkelt du kommer igång och vilken kapacitet just ditt hem kan behöva, läs mer på vår sida Fixa Fiber!
Om du behöver hjälp med något så hör av dig till vårt kundcenter på tel 0771-375 375 eller via e-post info@fibra.se
Välkommen till en befibrad värld!
2 september
Byggnationen är klar! Grattis till er befibrade fastighet. Klicka HÄR för att börja beställa era tjänster! Vill du veta mer om Fibra, kolla in våra informationsfilmer HÄR. Välkommen till en befibrad värld!
 
26 augusti
Snart är utbyggnationen av stadsnätet i Trollebo avslutad och klar! Då är det dags för dig att aktivera ditt uttag och börja använda de tjänster som du är intresserad av. För att hjälpa dig på traven anordnar vi ett möte dit du är inbjuden för att få information om olika tekniska lösningar i ditt hem som du kan ha nytta av.
Plats: St Larsgården
Datum & Tid: Måndag 5:e september kl. 18.30
 
Varmt välkommen!
 
14 maj
Grattis Trollebo! Vilken härlig uppslutning! Intresset för Fibra har varit stort i ert område och vi har beslutat att genomföra en utbyggnad av stadsnätet till er.
Snart drar byggnationen av stadsnät igång i ditt område. Mer information och en detaljerad tidplan landar i dagarna i din brevlåda, du hittar också byggnationsbrevet till höger. Har du frågor är du varmt välkommen att kontakta oss!
 
4 april
Nu erbjuder vi dig som fastighetsägare på Trollebo 2 att ansluta din villa till stadsnätet via Fibra, ditt lokala fibernät. Ett avtalspaket är på väg till dig!
 
22 mars
Vi bjuder in dig som bor på Trollebo 2 till en informationsträff där vi går igenom projektet, vad Fibra är, hur det går till att ansluta sig och hur förutsättningarna för en byggnation ser ut. Självklart bjuder vi på fika och det finns möjlighet att ställa frågor om såväl grävning, installation, tjänster och priser.
 
PLATS
St Lars Gården, Vallongatan 6, 734 30 Hallstahammar
DATUM & TID
Onsdag 6 april kl.18:30
ANMÄLAN
Vi behöver ha din anmälan till informationsträff senast 4 april via e-post till infotraff@fibra.se eller till kundcenter 0771-375 375. Ange ditt område i ämnesraden samt ditt namn, adress, telefonnummer och hur många som kommer från ditt hushåll i mailet.

Villa skiss
Villaägaren
Fibra
1

Påskrift av avtal

2

Besked/bekräftelse

3

Tidsplan

4

Bestäm placering för användarnod

5

Montering av användarnod

6

Märkning av ingrävningspunkt

7

Grävning på egen tomt

8

Fiberdragning och installation

9

Driftsättning av stadsnät

10

Beställ tjänster