Öppen stadsnäts-TV via Fibra

Med ett fastighetsnät anslutet till Fibra stadsnät så är ni framtidssäkrade! Detta ger både fastighetsägare och boende möjlighet att via det öppna nätet individuellt välja tjänster och leverantörer.

Gå till nästa section

En öppen TV-box

Fibra-TV-boxen är en så kallad öppen TV-box vilket betyder att den inte är låst till en specifik leverantör utan du som slutanvändare kan själv välja vilka kanaler du vill se från en eller flera leverantörer.Som fastighetsägare kan du addera flera funktioner så som bokning av tvättstuga, meddelandehantering till boende, instruktionsfilmer med mera.
Vill du veta mer? Kontakta Kundcenter på tel 0771-375 375 eller via mejl info@fibra.se

Gå till nästa section

Vidaresändningsplikt

Större fastigheter med flera bostäder innefattas av vidaresändningsplikten, detta innebär att fastighetsägaren ska se till att tillhandahålla SVT1, SVT2, Barnkanalen/ SVT24 och Kunskapskanalen för de boende. Med Fibra-TV löser du enkelt och smidigt vidaresändningsplikten och de boendes möjlighet att själva utöka kanalutbudet via det öppna TV-nätet.

Gå till nästa section

SVT Södermanland

SVT1 HD och SVT2 Södermanland ligger per automatik förinstallerat på kanalplatserna 314 respektive 315. Du kan manuellt välja att ändra på deras kanalplatser till tillexempel plats 1 respektive 2.
 
Så här ändrar du kanalplatserna manuellt på din Fibra-TV:

  1. Gå till Meny > Inställningar
  2. Gå till Kanalplatser
  3. Navigera till t.ex. SVT1 HD Sörmland, tryck OK
  4. Välj ny kanalplats för kanalen, t.ex. 1 och tryck OK
Gå till nästa section

Tillsammans mot världens bästa bredbandsnät

Fibra är så mycket mer än bara internet, datorer och att surfa snabbt. Vår höga kvalitet gör att anslutningen kan användas till mycket annat. TV, telefoni, energiövervakning, larm, fjärrstyrning och vårdtjänster är bara några av de tjänster som vi kan erbjuda våra kunder! Välkommen till en befibrad värld!

Gå till nästa section