Vallmo Kolbäck

Gå till nästa section

Framtiden stavas fiber!

Fibra erbjuder nu stadsnät till villaägarna i Vallmo! Om det blir tillräckligt många som väljer att ansluta sin fastighet så kommer vi bygga fiber i området. Om du också är intresserad av stadsnät till din fastighet, skicka in ditt avtal till oss.
 
För mer information, kontakta ansvarig säljare Tobias Lilja på
tel 021-39 52 74 eller e-post tobias.lilja@fibra.se
Du kan också kontakta vårt kundcenter på tel 0771-375 375 eller e-post info@fibra.se

Vad händer?

Grattis till din befibrade bostad!
Nu kan du välja bland många leverantörer för att hitta den bästa lösningen för just dig och din familj gällande TV, internet och telefoni. Klicka HÄR för att beställa tjänster. Vill du läsa mer om hur enkelt du kommer igång och vilken kapacitet just ditt hem kan behöva, läs mer på vår sida Fixa Fiber!
Om du behöver hjälp med något så hör av dig till vårt kundcenter på tel 0771-375 375 eller via e-post info@fibra.se
Välkommen till en befibrad värld!
18 aug
Efter en del förseningar kan vi nu meddela att alla anslutningar ska vara uppkopplade och klara senast fredag 19 augusti!
 
15 juli
Vi måste tyvärr meddela att aktiveringen av fiberanslutningarna i ert område är försenad med 4 veckor. Ny beräknad slutleveranstid är v. 32.
Vi beklagar förseningen och tackar för ert tålamod!
 
12 maj
Det har skett en förändring i tidsplanen för aktiveringen av stadsnätet i ditt område. Vår första uppskattning om att aktivera nätet i området under v. 24 nu är uppskjutet till v. 28. Anledningen till denna försening är att vi kommer uppgradera teknisk utrustning i området för att ni ska få ett starkare och driftsäkrare nät. Det övriga arbetet med byggnationen av stadsnät fortlöper som vanligt, det är bara den slutgiltiga aktiveringen av nätet som är uppskjutet till vecka 28. Vi kommer meddela dig per brev när du är aktiverad och kan börja beställa tjänster.
 
26 april
För att hjälpa dig med tips och trix om hur du gör när din anslutning är klar så bjuder vi in dig till en ”kom-igång-träff” Vi kommer att ge dig tips om bland annat hur du bygger ett hemmanätverk, drar kablar och skillnaden mellan olika routrar m.m. Du kommer också kunna ställa frågor till oss om hur du aktiverar tjänster när din anslutning är klar.
 
Plats: Linnéabion i Kolbäck
Adress: Linneatorget?
Datum: 10/5
Tid: 18:30
 
Vi behöver ha din anmälan till informationsträff senast 5 maj via e-post till infotraff@fibra.se eller till kundcenter 0771-375 375. Ange namn, adress, telefonnummer och hur många som kommer från ditt hushåll.
 
22 mars
Just nu är ett byggnationsbrev på väg hem till dig som skickat in ett avtal. Vi vill också informera att vi kommer att hålla en grävinformationsträff torsdagen den 31 mars vid vändplanen på valentingatan mellan kl. 17.00-19.00. Där kommer du kunna ställa frågor om grävning och installation. Välkommen!
 
23 november
Vi är glada att många har valt att ansluta sin villa till stadsnätet! Ni som inte har skickat in sitt avtal ännu har fortfarande chansen att ta del av kampanjepriset. Posta ditt avtal till oss innan året slut.
Saknar du avtal kan du maila till oss för att få ett avtal hemskickat eller mailat till dig. Maila till forsaljning@fibra.se

Villa skiss
Villaägaren
Fibra
1

Påskrift av avtal

2

Besked/bekräftelse

3

Tidsplan

4

Bestäm placering för användarnod

5

Montering av användarnod

6

Märkning av ingrävningspunkt

7

Grävning på egen tomt

8

Fiberdragning och installation

9

Driftsättning av stadsnät

10

Beställ tjänster