Västerås Mellansundets Stugägarförening

Trött på dålig uppkoppling, dyra månadsavgifter och surf som tar slut?
Nu har ditt område chansen att investera i ett snabbt och stabilt stadsnät i världsklass. Håll utkik i din brevlåda efter information.

Gå till nästa section

Nytt i området

27 okt
 
Sitter du på en svajig uppkoppling? Betalar du dyrt för en ADSL-anslutning? Tar surfmängden slut innan du vet ordet av det? Stadsnät via Fibra kan vara lösningen för dig!
Vi har nyligen anslutit andra delar av Kvicksund och kommer nu till Mellansundets Stugägarförening. Närsomhelst landar ett avtal i postlådan. Håll utkik!
Med stadsnät via Fibra är du uppkopplad mot en infrastruktur som ger dig förutsättningar att ta del av både dagens och morgondagens samhälle. Anslut dig till ditt kommunala stadsnät som ger dig snabb och säker kommunikation via fiber.
Vill du ha fiber? Vi bygger! Det betyder att du behöver inte vara orolig för att dina grannar inte skriver på avtalet, vi kommer bygga oavsett hur många det är som hakar på. Vår målsättning är att bygga ut stadsnätet till Stugföreningen i samband med utbyggnation av VA via Mälarenergi under våren 2018..
Avtalspaketet är på väg. Skriv på och skicka in det till oss senast 1 december 2017!
 
Se exempel på vad du kan göra med fiber Fibra!

Gå till nästa section

Se våra filmer ›

Vill du veta mer om hur det går till att ansluta din villa, aktivera tjänst eller vad Fibra är? då kan du klicka på våra filmer

Gå till nästa section