Använd internet, TV och telefoni via stadsnätet

Välj och vraka från marknadens största utbud

Internet, telefoni standard, telefoni prio, TV med ljusets hastighet och larm?
Hos Fibra väljer du det som passar dig bäst. Vi har kombinationspaket i alla varianter och självklart mängdrabatter.

Internet

Internet

Snabb, snabbare, fiber!
Själva grunden för tjänsterna i nätet är internetanslutningen. Hos oss kan du välja mellan en mängd hastigheter och leverantörer.

Tv

TV

Titta på TV med ljusets hastighet
TV via Fibra blir ännu bättre och du slipper parabolskivor på husfasaden och väderstörningar. Använd en eller flera leverantörer.

Telefoni

Telefoni

Nu slipper du den dyra fasta avgiften. Säg upp ditt abonnemang för telefonjacket och ring ändå som vanligt, men billigare med telefoni standard eller telefoni prio.

Fler tjänster

Övriga tjänster

Backup, larm och antivirus och anonymisering är tre bra tilläggstjänster. Tycker du att teknik är krångligt? Inga problem. Boka installationshjälp via oss.

Jämför antal enheter

Så har vi räknat
+ -

Laddar...

Så räknar vi

Jämförelsen baseras på genomsnittlig hastighet från de respektive uppkopplingarna och de snabbaste uppkopplingarna i vårt nät (Upp till 1000 Mbit/s). Hastigheterna är hämtade från bredbandskollen.se.

Gå till nästa section

Tillsammans mot världens bästa bredbandsnät

Fibra är så mycket mer än bara internet. Fibra handlar inte bara om datorer och att surfa snabbt. Vår höga kvalitet gör att anslutningen kan användas till mycket annat. TV, telefoni, energiövervakning, larm, fjärrstyrning och vårdtjänster är bara några av de tjänster som vi kan erbjuda våra kunder.

Gå till nästa section