Support & driftinfo

Gå till nästa section
Kundtjänst

Problem med tjänst

Vid problem med någon av dina tjänster kontaktar du alltid i första hand din tjänsteleverantör. De hjälper dig att komma till rätta med problemet och håller i kontakten med Fibra.

Molntjänster

Komma igång

Det är superenkelt att beställa och starta upp med Fibra. Läs mer om hur du enkelt kan beställa och hur du snabbt kan koppla in och komma igång.

Inställningar

Testa din hastighet

Bredbandskollen är ett enkelt sätt för dig att mäta din internethastighet. Är den inte god få du dessutom hjälp att förbättra den.

Installation

Driftinformation

Här nedan hittar du information om planerade och oplanerade avbrott för Fibra.

Gå till nästa section

Driftinformation

Upplever du störningar i nätet men ser ingen information?
Då ber vi dig att kontakta din tjänsteleverantör för att göra en felanmälan.
För att kontakta din tjänsteleverantör så kan du antingen fylla i formuläret nedan eller klicka här för att hitta mer information.

Pågående händelser

 • Kabelbrott Västerås

  Senast uppdaterad: 10:25, maj 2, 2019

  Vi har just nu en avgrävd fiberkabel i Västerås vilket kan medföra störningar på adresserna nedan. Vi arbetar med att avhjälpa felet, det finns dessvärre ingen beräknad tid för åtgärd.

  Störning

Avslutade händelser

 • Driftstörning Torshälla

  Senast uppdaterad: 12:38, april 25, 2019

  Vi har för närvarande en drifstörning i Torshälla. Felsökning pågår, det är just nu inte klart vad orsaken är och därmed ingen beräknad tid för åtgärd. Vi uppdaterar när vi har mer information kring störningen.

  Åtgärdat
 • Driftstörning Västerås

  Senast uppdaterad: 15:57, april 13, 2019

  På grund av en driftstörning i elnätet så drabbas följande adresser med omnejd av störningar i nätverket: Alvesta Ansta Ansta gård Bergbo Böle Böle By Frövi Gård Gryta Gryta By Grytaås Hubbonäs Lycksta Lyckstavägen Litsberga Romfartuna Myrby 8 Stora Kattbo Beräknad klartid är 2019-04-13, 16:00. För mer information kring störningen, se följande länk: https://www.vattenfalleldistribution.se/kundservice/stromavbrott/

  Åtgärdat
 • Planerat arbete Hallstahammar

  Senast uppdaterad: 17:21, mars 13, 2019

  Natten till imorgon, alltså den 13/3 mellan kl 00:00 – 06:00 kommer vi att nyttja ett akut servicefönster för uppgraderingsarbeten. Sporadiska avbrott kommer att förekomma i Hallstahammar och Kolbäck.

  Åtgärdat
Gå till nästa section

Kontakt

Vill du komma i kontakt med oss på Fibra?
Klicka här!

Fibra - Stadsnät i Svealand AB 2015